Færdiggørelse af kahyt

Her er nogle billeder fra "indvielsen" af den næsten færdige kahyt, de nye solpaneler og arbejde med bunden.

Torben er her ved at skære de nye tæpper til.

 

Her ses de nye solpaneler monteret på hard toppen. De er hver på 51 watt hvilket giver omkring 400 watt timer per døgn til forbrug under solrige forhold. Det skulle være rigeligt til at dække et typisk forbrug.

 

Forkahytten klar til brug, men her er nu heller ikke lavet så meget.

 

Det nyrenoverede toilet.

 

Et kig ind i salonen fra forkahytten.

 

Her indvier vi den færdige salon med drinks en lørdag aften. Samtidigt får vi afprøvet varmeovnen. Den var lidt svær at få gang i, og så kom der for meget gang i den så den blev helt rødglødende og sort røg væltede ud af skorstenen. Efter en justering virkede den dog fint.

 

Jakob demonstrerer her SSB radioen, den store grønne sag som giver mulighed for at høre kort- mellem- og langbølgeradio og dermed modtage vejrudsigter i hele verden. Ovenover har vi monteret en ny radio med CD afspiller, vandtanksmåler, en ekstra GPS som kan sluttes til den bærbare PC og et nyere ekkolod. Nederst til højre ses en transformer vi har monteret. Den kan give 220V fra batterierne, dog kun med begrænset effekt men nok til at oplade digital kamera, mobiltelefon og barbermaskiner.

 

Henrik er ved at skrabe bunden, et utaknemligt og beskidt arbejde. Heldigvis er bunden generelt i god stand så vi har kun skrabet i bund omkring roret hvor der er blevet spartlet og lagt nogle lag glasfiber over beslagene..