Billeder af Albatros - Indvendigt

Salon

Apteringen i salonen er modificeret af tidligere ejer i forhold til den originale indretning, der havde pantry i hele styrbord side. Den nuværende indretning giver mere sofaplads, placerer pantryet tæt ved nedgangen, gør at man står bedre fast i køkkenet og der er fri passage gennem båden når der laves mad, alle ting vi synes er en fordel. Stikkøjen er også god at ligge i under sejlads.

Salon med L-sofa i bagbord side. Bordet indeholder rum til søkort etc. Når pladen klappes op kan der sidde op til 6 personer og spise. Toilettet er i bagbord side. Overfor er et stort garderobeskab.

 

I styrbord side er der en lang sofa i forlængelse af stikkøjen. I begge sider er der meget skabsplads (lågerne med flet) og under køjerne findes store stuverum. De skotmonterede højttalere giver meget fin lyd.

 

Nedgangsparti set fra mellemgangen. I styrbord side er stikkøjen, bogreoler, alle elektriske instrumenter og el-panel. I bagbord side er pantryet. Når trappen fjernes giver skabslågen bagved adgang til et værktøjsrum, og der bagved er der adgang til motorrummet. Den primære adgang til motorrummet er dog de 2 store låger i bunden af cockpittet.

 

Nærbilled af fra venstre til højre: Nederst: kort-, mellem- og langbølgeradio og autopilot. Ovenover: AM/FM radio med CD-afspiller, vandtanksmåler, stik til PC-tilslutning til GPS, elpanel, VHF radio. Øverst ses den ene GPS og ekkolod.

 

 

 

Pantry. Der er ikke køl men den åbne boks kan bruges til køleelementer/is. Vandhanen er med fodpumpe. Den sorte boks på skottet er til solpanelerne.

 

Gaskomfur med gasovn er ophængt i kardan. Der medfølger også grydeholdere.

 

Mellemgang

Stort garderobeskab med bøjlestang, hylde og knagerækker.

 

Toilet med direkte udpumpning. Meget skabsplads, god ståhøjde og stort spejl over vasken.

 

Forkahyt

Forkahyt med dobbeltkøje og hylder i begge sider. Lille trappe/stige til dæksluge.

 

Stuverum under køjerne med masser af plads. Her opbevarer vi typisk reservedele og tung proviant.

 

Agterkahyt

Agterkahyt med 2 køjer og hylder i begge sider. Meget skabsplads. Der er lavet en plade så der kan indrettes dobbeltkøje. Det er rorakslen som ses i midten.

 

Nedgangstrappen samt skabe/stuverum.

 

 

Last updated: 29 Nov 2005 20:42