Florida

14 dages ferie i Fort Myers, Florida er ved at rinde ud og på torsdag flyver vi videre til Los Angeles.

Vi har set et væld af dyr, oplevet smuk, vild og frodig natur, badet, badet og badet lidt mere, nydt varmen og en kølig budweiser og til tider fået nok af varmen.

Herunder er et par billeder fra nogle af de ting vi har oplevet.


Efter en ti-timers flyvetur over Atlanten, var alle godt trætte ved mellemlandingen i Atlanta. Vi landede i Fort Meyers ca. kl. 03 dansk tid og skulle heldigvis kun køre 20 minutter før vi kunne lægge os til at sove i vores hus. Kathrine og Sofie skulle dog lige have den første tur i poolen inden de kunne sove.


Når der er 30 grader varmt er det skønt med en tur i poolen, for den er kun ca. 28 grader (- :


Huset og kvarteret vi bor i, minder om noget fra den amerikanske tv-serie Desperate Housewifes – alt er velfriseret og frodigt og husene og haverne ligner hinanden. Og bilerne er enten meget store eller meget sporty – vi kunne ikke være i den sporty model.
Mange af deres boligområder, herunder vores, er omkranset af mure og der er kun adgang ved en port med kodelås. Det indhegnede look opvejes heldigvis af et væld af palmer og andet grønt.


Nåå det er sådan de ser ud, den fra Rasmus klump. Fort Meyers pier.


Burger, majskolber og cola, vi er jo i USA. Børnene er meget tilfredse med menuen, de mangler bare remouladen og de ristede løg. Ristede løg har vi forsøgt at lave selv, resultatet afprøves i aften.


Bowman Beach på Sanibel Island. Bare en af mange fantastiske strande i Florida.


Det er dejligt ved stranden når solen går ned – roligt, lunt og smukt. Fort Myers Beach.Henrik gav is hvis det ville lykkes os at se dolkhaler i mangroven, så nu er alle glade.


Sofie og Mikkel hilser på Floridas farligste indbygger i Everglades. Vi nåede knap nok ind i parken, før vi så den første alligator ganske tæt på.
Efter et par dage i sommerhuset fandt vi dog ud af, at vi bare kunne gå 20 meter væk fra vores terrasse og ned til søen ved vores hus, hvis vi ville kigge på alligatorer.

De passer godt på naturen i Florida, og har udlagt store områder (som Everglades) til naturreservater. Vi har besøgt en håndfuld af disse reservater og har set et væld af fuglearter (pelikaner, storkearter, ørn mm), alligatorer, firben, fisk, vaskebjørn, jordegern, dolkhaler, krabber mm.


Sofie nyder lidt afkøling på en noget speciel bænk. Bænken var en del af en vandlegeplads i en offentlig park tæt på vores hus.